Over

HomeTime

In het Groene Hart van Nederland, midden in het centrum van Woerden, vindt u onze sfeervolle woonwinkel. Met eetkamertafels, stoelen, salontafels, bureaus, bankstellen en kasten in diverse uitvoeringen. Ook kunt u bij ons terecht voor stijlvolle vloerkleden, kussens, lampen en eigentijdse accessoires.

Voor het merendeel van het assortiment geldt dat uitvoeringen en maten aangepast kunnen worden. Zowel op de begane grond als op de eerste etage heeft Home Time kleine woonhoeken gecreëerd, aangevuld met vele woonaccessoires. Bij alle meubels van Home Time gaat het om kwaliteit.

Iets wat lastig kan zijn, is in te beelden hoe een bepaald meubelstuk in uw interieur past. U bent daarom altijd welkom bij ons voor een deskundig advies. Mocht u thuis willen kijken hoe dat ene vloerkleed, of set met kleine salontafels staat, dit is mogelijk. We gaan graag in gesprek.

Onze vloeroppervlakte maakt dat wij uiteraard niet alles kunnen laten zien wat wij u zouden kunnen leveren. Maar via onze handige webshop kunt u toch al een blik vangen van onze huidige collectie.

Mocht het u beter uitkomen om s’avonds een afspraak te maken, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Wij helpen en adviseren u graag!

Maatwerk

& Styling

Ieder mens is uniek en verdient daarom een uniek meubel. Een meubel dat helemaal op maat is gemaakt. Zodat u het beste zitcomfort krijgt en uw bank of bijvoorbeeld kast precies op de plek past waar u hem hebben wilt.

Bij HomeTime houden we er niet van om nee te verkopen aan onze klanten. Daarin zijn we onderscheidend. Wij verkopen geen massale fabrieksproducten. Onze meubel leveranciers zijn ambachtelijke vakmensen die elk meubel precies kunnen maken zoals u het wenst. Wilt u een bijzondere maat of een aparte stof? Een kortere of juist langere zitdiepte of een andere rughoogte? Wij passen uw zitmeubel zo aan dat hij helemaal naar uw wens is.

Wij geloven dat maatwerk en ambacht de toekomst hebben. Daarom maken wij banken die verleidelijk ogen, goed zitten en een duurzame toekomst hebben. Zodat u krijgt wat u verdient: het allerbeste.

“Persoonlijke service gecombineerd met hoge kwaliteit meubelen. Daar staan we als winkel voor.”

Daarom weten mensen uit het hele Groene Hart onze woonwinkel in het centrum van Woerden keer op keer weer te vinden. Ook doen we de aflevering en installatie helemaal zelf. Daar worden klanten blij van.

Jan Willem Pot

Contact

Vragen of Advies

Wilt u kunnen voorstellen hoe de eetkamerstoelen bij uw tafel staan, of hoe de kleur bij de vloer past? U bent bij ons van harte welkom voor een deskundig advies. Wij kunnen u adviseren door een gesprek in te plannen. Dit kan bij ons in de winkel, maar we kunnen natuurlijk ook bij u thuis komen. Bel of mail ons om een afspraak te maken. Tot snel!